maandag 27 juli 2020

Gezichtsmaskers Verplicht Gesteld door de Britse Regering Geven Specifiek aan op de verpakking dat ze NIET Beschermen Tegen COVID-19 / Door Paul Joseph Watson, 15 Juli 2020


Gezichtsmaskers Verplicht Gesteld door de Britse Regering Geven Specifiek aan op de verpakking dat ze NIET Beschermen Tegen COVID-19

Door Paul Joseph Watson, 15 Juli 2020

(Paul Joseph Watson) Het zelfde type van gezichtsmaskers die de Britse overheid mensen verplicht stelt in winkels te dragen vanaf 24 juli om te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus vermeldt specifiek op hun verpakking dat ze geen bescherming bieden tegen het coronavirus.

Geniaal.

Eerder deze week bevestigde de regering dat iedereen die betrapt wordt op het niet dragen van een masker bij het betreden van een winkel of supermarkt een politieboete van £100 zal krijgen, wat de voorzitter van de London Metropolitan Police Foundation ertoe aanzet om te klagen dat dit totaal onafdwingbaar zou zijn.

De wet stelt echter dat stoffen maskers, sjaals of andere textielproducten die geen handen nodig hebben om ze op hun plaats te houden, acceptabele vormen van bescherming tegen COVID-19 zijn.

Een probleem daarbij is dat op de verpakking van dit soort stoffen maskers specifiek staat vermeld dat ze geen bescherming bieden tegen COVID-19.

"Dit product is een oordopjesmasker. Dit product is geen ademhalingsapparaat en biedt geen bescherming tegen COVID-19 (coronavirus) of andere virussen of verontreinigingen," 
staat op de verpakking van een standaard set van lappenmaskers die momenteel worden verkocht.

Alleen ingehuurde 'wetenschappers'. De rest zegt dat ze nutteloos zijn, net als de fabrikanten van de maskers... pic.twitter.com/1Wb3F2lSHC

- Cornubian (@Cornubian2) 15 juli 2020

Sceptici hebben er ook op gewezen dat mensen die voortdurend mogelijk geïnfecteerde maskers aanraken en vervolgens oppervlakken aanraken, de verspreiding van het coronavirus zelfs kunnen verergeren.

"Afgezien van al het andere, zijn de enige Mondmaskers waar de Regering op Staat, de stoffen, waarvan elke man en zijn hond weet dat ze VOLLEDIG ZINLOOS" zijn,  schrijft Toby Young.

"Zoals Allison Pearson zegt in haar uitstekende stuk commentaar in de Telegraaf van vandaag, "alles anders dan nauwsluitende, chirurgische-kwaliteit maskers zijn volkomen zinloos - zoals het proberen te stoppen van een kogel met een ketting-link hek". Ik bedoel, het bewijs dat de gouden-norm N95 maskers effectief zijn in niet-gezondheidszorg omgevingen is bederfelijk op zijn best - en ze moeten worden weggegooid na een enkel gebruik".


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

    

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien