woensdag 17 juni 2020

Waarom corona-maatregelen... als bekend is dat virus-uitbraak voorbij is ? Bangmakerij en handel ? / Door Apotheker Fernand Haesbrouck, /16 juni 2020.

Waarom corona-maatregelen...

als bekend is dat virus-uitbraak voorbij is ? Bangmakerij en handel ?


Wereldorde wankelt door uitgelokte massahysterie. Magische vaccinaties
tegen nog uit te vinden fantoomaandoeningen. Dienstdoende virologen
zijn de doodgravers van wat ooit nog geneeskunde was.
Onbegrijpelijk dat medische academische faculteiten dit circus blijven gedogen.

Lees waarover het huidige circus draait.

Ik citeer Gerda Hofste (Nederland)

Corona: alleen via inenting Ik heb het al eerder genoemd, dat de mensen die een griepprik hebben gehad in Engeland en Italië de grootste risicogroep voor een Corona besmetting bleken te vormen. Deze informatie kwam simpel voort uit een goede intake van besmette patiënten door artsen die op zoek waren naar een verband. Maar nu komen er ook andere klokkenluiders naar voren. De meest belangrijke hiervan is Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus kan alleen door inenting in ons lichaam komen. En dat komt overeen met hetgeen Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar (HIV virus) over dit virus zegt, namelijk dat het in een lab gemaakt is. Ingrediënt van een vaccin Virussen, die bestaan uit stukjes RNA (bouwstenen van DNA), springen niet zomaar over van een vleermuis op de mens. Daar is volgens haar een ‘tussenhost’ voor nodig, zoals een kat of een hond (deze dieren dragen sowieso altijd een corona-virus bij zich) met een weefseltype dat dichter bij dat van de mens staat.

Nu wordt er voor elk vaccin gebruik gemaakt van verschillende dierlijke cellen (katten/honden/soms ook van geaborteerde foetussen). En volgens Dr. Mikovits ligt hier de oorsprong van dit vreemde virus, dat zich uitzonderlijk gedraagt. Bovendien heeft Corona zich in een mum van tijd verspreid over de hele wereld, en dat is volgens haar alleen mogelijk door een injectie die overal hetzelfde is.


De griepprik
Het is niet moeilijk om deze twee dingen bij elkaar op te tellen en bij de griepprik uit te komen! Deze vaccinatie bevat altijd een pakketje virussen in bewerkte vorm (zogenaamd afgezwakt) om het lichaam aan te sporen zelf antistoffen aan te maken voor dat virus. Daar zit dus ook altijd een corona-virus bij, omdat er al sinds jaar en dag in 7-15% van de griepgevallen sprake is van een corona-virus.

En als we kijken wie de griepprik gaan halen, dan zijn dit:

– 60/65 plussers in de zogenaamde risicogroep (vaak met een aantal andere
   aandoeningen)
– geestelijk- en lichamelijk gehandicapten
– medewerkers in de zorg
– mensen die in een zorgcentrum wonen
– zwangere vrouwen
– een jonger iemand met een bepaalde aandoening/kwetsbaarheid
– en enkele anderen die zichzelf willen beschermen omdat zij met kwetsbare
   mensen samenwonen.

Zie daar de groep ziektegevallen van Corona. Is dat toeval?

Ik kom hier later nog op terug, maar ik geef eerst het 2 uur durende interview met viroloog/epidemioloog/onderzoekster Dr. Judy Mikovits, geproduceerd door Framing The World:


En een andere, kortere variant (55 minuten), gemaakt door The Epoque Times


Het is vanzelfsprekend in het Engels, en technisch, maar wie hier echt een mening over wil hebben, moet dit vooral horen! En als je denkt ‘het zal wel’, realiseer je dan vooral wat er op het gebied van vaccinaties allemaal gaande is.

Dat is de biotechnologie ten top en met elke vaccinatie begeef je jezelf op glad ijs.

Apotheker Fernand Haesbrouck, 16 juni 2020.