vrijdag 12 juni 2020

Militaire verpleegkundige in het CO-VIRUS epicentrum ziekenhuis: "het is moord" / Jon Rappoport - 12 Juni 2020


Militaire verpleegkundige in het CO-VIRUS epicentrum ziekenhuis: "het is moord"
Jon Rappoport - 12 Juni 2020

Haar naam is Erin Marie Olszewski.  Zij is een militaire Verpleegkundige.  Ze werkte in het ziekenhuis dat wordt aangeprezen als het centrum van de wereldwijde pandemie, in termen van het aantal gevallen en sterfgevallen.

Haar video is overal te zien.  Infowars heeft het onder hun verboden video's.  David Icke heeft het.  Solari[dot]com heeft het.  Het Brighteon-platform heeft het.  Anderen hebben het.  Het is een verwoestende getuigenis, uit eerste hand, van Erin's undercover onderzoek in het Elmhust Ziekenhuis in Queens, New York, "het epicentrum van het CO-VIRUS epicentrum."

Maar dit gaat niet over het virus.  Het gaat over moord in het ziekenhuis.  Dat is Erin's beoordeling en conclusie, na het werken bij Elmhurst.

Ik zal de essentie van haar bevindingen in kaart brengen:


In het ziekenhuis komen armoedige patiënten, meestal zwart en Latino, binnen en worden getest op  het CO-VIRUS.  Wanneer de conventionele tests negatief luiden-- betekent dit geen CO-VIRUS---sommige van deze mensen worden toch aangeduid als CO-VIRUS gevallen.

Dat zet hen op een trein naar de dood.

Zonder goede reden worden ze aan de beademingsapparatuur geplaatst.  Ze worden verdoofd, om te voorkomen dat ze zich bewegen en het ongemak en de pijn van de invasieve intubatie voelen.

Maar deze patiënten zijn langdurig zwaar verdoofd.  Een MAAND lang.

Volledig afgesneden van de buitenwereld, ze worden nooit meer wakker.

Dit is geen mysterie.  Elke medische professional, dokter of verpleegkundige, WEET DAT DE DOOD DE ONOVERKOMELIJKE UITKOMST IS.  Het is een protocol om te doden.

En natuurlijk wordt de dood van de patiënten gemarkeerd als "veroorzaakt door het virus".

Ik kan denken aan minstens 20 New Yorkse en federale agentschappen die over het hele Elmhurst Ziekenhuis zouden moeten krioelen.  Maar er is geen enkele actie van hen.

Waar is de beroemde congresvrouw van het 14e Congresdistrict, waaronder het Elmhurst Ziekenhuis?  Ik heb het over Alexandria Ocasio-Cortez, de Democratische Socialist die een enkelvoudig betaalsysteem voor alle Amerikanen wil.  Is dit het soort gezondheidszorg waar ze het over heeft?  Waarom bestormt ze het ziekenhuis niet met verslaggevers en camera's, eist ze geen antwoorden, veegt ze niet langs de bewakers, valt ze het kantoor van ziekenhuisdirecteur Israël Rocha niet binnen en eist ze te weten te komen waarom de patiënten sterven aan de beademingsapparatuur?

Waar is Bill De Blasio, de burgemeester van New York?  Waar is Cuomo, de gouverneur van de staat New York?  Nergens.  Ze hebben het te druk met de straffende lockdowns. Te druk met het vernietigen van de New Yorkse economie.  Te druk met het vernietigen van het leven van miljoenen New Yorkers met hun krankzinnige economische aanval.  Te druk met het bespelen van hun "liberale" kiezers, die loyaal zijn aan nieuwe zombies met hun volkomen nutteloze maskers.

Waar zijn de New Yorkse verslaggevers?  Waarom staan ze niet in het Elmhurst Ziekenhuis om antwoorden te eisen en leggen ze ernstige misdaden niet bloot?

Waar zijn de publieke protesten in het ziekenhuis?  Binnen die deuren kunnen veel mensen niet meer ADEMEN.  Maar in dit geval heeft het niets te maken met een agent die zijn knie in de nek van een zwarte man houdt.  Het heeft te maken met een standaard van medische zorg die patiënten op de trein van de dood jaagt.  Als lokale verslaggevers en Congreslid Ocasio-Cortez hun werk zouden doen, zou je die protesten zeker zien, en de hele vuile waarheid zou eruit vallen voor de wereld om het te weten te komen.

Hoe zit het met de artsen en verpleegkundigen in het Elmhurst Ziekenhuis?  Wat hebben ze te zeggen?  Wie heeft het protocol van de dood opgesteld?  Waarom volgen deze gezondheidswerkers "alleen maar orders op?"  Wie geeft de orders?  Het labelen van patiënten "CO-VIRUS" brengt meer verzekeringsgeld naar het ziekenhuis.  Dat is duidelijk.  Maar hoe zit het met VEROORZAAKTE DOOD?  Is het gewoon het resultaat van koude onverschilligheid?  Op een gegeven moment in de video zegt Erin dat, hoewel ze met enkele goede mensen werkt, er andere zijn, en blijkbaar voor hen, zijn de patiënten "wegwerp" mensen.

Deze Elmhurst-artsen en -verpleegsters weten wel van Erin's video ondertussen.  Hebben ze niets te zeggen?  Zou je niet aannemen dat ze zichzelf zouden verdedigen?  Tot nu toe zie en hoor ik niets van hen.  Hebben ze strikte orders om hun mond te houden?  Als dat zo is, waarom?  Als ze geen afschuwelijke misdaden plegen, waarom zouden ze dan zwijgen? Wat is een mensenleven hen waard?

En neem niet aan dat Elmhurst het enige ziekenhuis is waar de dood door medische moord plaatsvindt.  Neem niet aan dat New York de enige stad is waar het gebeurt.

In een veelgehoord overzicht is de jaarlijkse sterfte in de VS als gevolg van medische mishandeling en fouten, in ziekenhuizen, 119.000 mensen.  En dan hebben we het nog niet over de sterfgevallen veroorzaakt door de toediening van door de FDA goedgekeurde medicijnen.  Dat aantal zou 106.000 per jaar zijn.  (Journal of the American Medical Association, 26 juli 2000, Dr. Barbara Starfield, Johns Hopkins School of Public Health, "Is US Health Really the Best in the World?")

Ga je gang.  Tel die cijfers op.  Dat zijn 225.000 sterfgevallen per jaar door toedoen van artsen.  Dat is 2,25 MILLION sterfgevallen in Amerika, per decennium, veroorzaakt door artsen.

Het wordt tijd dat het Amerikaanse volk aandacht gaat besteden aan de derde (misschien wel de eerste) belangrijkste doodsoorzaak in hun land: de medische zorg.

Elmhurst Hospital in Queens New York is het epicentrum van iets.  Maar het is geen virus.

Het opzij vegen van medische hocus-pocus-- laten we tot de kern van het doodsprotocol doordringen.  Wie heeft het bevolen?  Wie is er mee begonnen?  Wie dwingt het af?

Jon Rappoport

Als auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX en POWER OUTSIDE THE MATRIX, was Jon kandidaat voor een Amerikaanse Congreszetel in het 29e district van Californië. Hij heeft een adviespraktijk voor private klanten, met als doel het vergroten van de persoonlijke creatieve kracht. Hij is genomineerd voor een Pulitzer Prize en werkt al 30 jaar als onderzoeksverslaggever. Hij schrijft artikelen over politiek, medicijnen en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldpolitiek, gezondheid, logica en creatieve kracht aan het publiek over de hele wereld.

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl