donderdag 4 juni 2020

EUROPA BEREIDT ZICH VOOR OP COVID-VACCINATIES – EERST HET VACCIN OP DE MARKT, DAN PAS ONDERZOEK NAAR VEILIGHEID / door Ellen Vader & Door Frankema | 2 jun 2020 |


EUROPA BEREIDT ZICH VOOR OP COVID-VACCINATIES – EERST HET VACCIN OP DE MARKT, DAN PAS ONDERZOEK NAAR VEILIGHEID
door Ellen Vader & Door Frankema | 2 jun 2020 |

Op 27-05-20 bericht het Universitair Medisch Centrum Utrecht UMCU op hun website: “Europa bereidt zich voor op COVID-vaccinaties”. Hieruit komt het onderstaande citaat:

“Wereldwijd zijn er meer dan honderd kandidaat-vaccins tegen COVID-19 in ontwikkeling. Zo’n tien daarvan worden nu al op kleine schaal in mensen getest, vooral in China en Amerika.

Omdat vaccins de enige oplossing lijken te zijn voor de coronapandemie, inclusief de bijkomende beperkingen in het dagelijks leven, is er een enorme druk om ze de markt op te krijgen. “Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin zo’n tien tot vijftien jaar, nu moet het binnen een jaar” vertelt Miriam Sturkenboom, hoogleraar Observational Data Analysis en werkzaam in het UMC Utrecht.
 
“Daarbij slaan de ontwikkelaars geen stappen over, maar ze doorlopen elke stap versneld. Als een vaccin dan over enige tijd op de markt komt, zal het waarschijnlijk maar in een aantal duizend mensen getest zijn. Vanwege de korte doorlooptijd is de onderzoeksgroep nu eenmaal gelimiteerd en zullen bepaalde subgroepen als ouderen, zwangeren en kinderen niet of nauwelijks in het onderzoek zijn meegenomen.”
 UMC1

WINST BELANGRIJKER DAN BIJWERKINGEN

Vaccins zijn de enige oplossing vanuit het perspectief van de fabrikant. Alternatieve geneeswijzen worden van tafel geveegd. De concurrentieslag is gaande. Maar de drie grootste voorstanders van vaccins in Amerika: Peter Hotez, Paul Offit en Dr. Anthony Fauci, hebben zich nu al over de problemen die zich met dit vaccin zullen voordoen uitgelaten. En volgens Bill Gates is het zo waarschijnlijk dat het vaccin ernstige bijwerkingen zal geven dat hij complete juridische vrijwaring van aansprakelijkheid voor vaccinatieschade wil. Voor degenen die het onderstaande filmpje nog niet gezien hebben, het is de moeite waard.