donderdag 18 juni 2020

Aan burgers die een medisch masker dragen: jullie zijn idiote samenzweringstheoretici /door: Jon Rappoport - 9 Juni 2020


Aan burgers die een medisch masker dragen: jullie zijn idiote samenzweringstheoretici
door: Jon Rappoport - 9 Juni 2020

Maskerdragers van de wereld, doe ze af - jullie hebben niets te verliezen behalve jullie krankzinnigheid...

Journal of the American Medical Association, 17 april 2020, "Maskers en Coronavirus Ziekte": "Tenzij je ziek bent, een gezondheidswerker bent, of zorgt voor iemand die COVID-19 heeft, worden medische maskers (inclusief chirurgische gezichtsmaskers en N95's) niet aangeraden."

Bij Children's Health Defense heeft JB Handley een uitstekend artikel geschreven, "LOCKDOWN WAANZIN: Gids voor de denkende persoon". Hier zijn twee hoogtepunten uit zijn sectie over maskers:

"29 mei kondigde de Wereldgezondheidsorganisatie aan dat maskers alleen gedragen mogen worden door gezonde mensen als ze zorgen voor iemand die besmet is met COVID-19:"


"Als je geen ademhalingssymptomen hebt zoals koorts, hoest of een loopneus, hoef je geen masker te dragen", zegt Dr. April Baller, een volksgezondheidsspecialist voor de WHO, in een video op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie die in maart is geplaatst. Maskers mogen alleen worden gebruikt door gezondheidswerkers, zorgverleners of door mensen die ziek zijn met koorts- en hoestklachten.

"...Ik zie deze studie uit 2015 in de BMJ vaak geciteerd: "Een cluster gerandomiseerde proef met textielmaskers in vergelijking met medische maskers bij gezondheidswerkers", en het moet herhaald worden, want MEEST van de maskers die ik nu in de gemeenschap zie dragen, zijn textielmaskers. Niet alleen zijn deze maskers 100% ineffectief bij het verminderen van de verspreiding van COVID-19, maar ze kunnen je ook daadwerkelijk schade toebrengen. Zoals de onderzoekers uitleggen:"

"Deze studie is de eerste RCT van textielmaskers, en de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van textielmaskers. Dit is een belangrijke bevinding om de veiligheid en gezondheid op het werk te verbeteren. Vochtvastheid, hergebruik van textielmaskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infectie...".

Natuurlijk begrijp ik dat wanneer mensen samenzwerings waanzinnige mensen zijn die hun masker dragen, ze niet goed reageren op feiten, zelfs niet als die feiten afkomstig zijn van de organisaties waarin ze met religieuze vurigheid geloven.

Hier is nog iets anders van de Washington State Nurses Association: "Het behandelen van maskers met giftige chemicaliën is geen oplossing":

"Verpleegkundigen melden dat beademingsapparatuur en gezichtsmaskers bij WSNA-afdelingen worden ingezameld voor herverwerking met behulp van ethyleenoxide om te ontsmetten. De EPA heeft geconcludeerd dat ethyleenoxide kankerverwekkend is voor de mens en dat blootstelling aan ethyleenoxide het risico op lymfoïdekanker en voor vrouwen, borstkanker verhoogt".

"WSNA stuurde een staakt-en-stoppen eis naar Voorzieningen faciliteiten waar onze leden werken, en eiste een onmiddellijke stopzetting van het hergebruik van alle gezichtsmaskers, inclusief N 95 en andere ademhalingstoestellen, die zijn gedecontamineerd door het ethyleenoxide reinigingsproces. Daarnaast bereidt WSNA klachten voor die moeten worden ingediend bij het Washington State Department of Occupational Safety and Health, waarbij de nadruk wordt gelegd op dit gevaar op de werkplek".

"WSNA is van mening dat het hergebruik van met ethyleenoxide gereinigde gezichtsmaskers of beademingsapparaten in strijd is met de wettelijke plicht van de werkgever om ervoor te zorgen dat verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers een veilige en gezonde werkomgeving wordt geboden. Hoewel ziekenhuizen al lange tijd ethyleenoxide gebruiken om bepaalde chirurgische apparatuur te reinigen, mag het niet worden gebruikt om gezichtsmaskers of beademingsapparatuur te decontamineren, waardoor verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers dit urenlang moeten ademen".

"...Het CDC waarschuwt dat ethyleenoxide kankerverwekkend en teratogeen is, en dat "inademing van ethyleenoxide in verband is gebracht met neurologische dysfunctie en andere schadelijke gevolgen kan hebben voor de drager."

"Langdurige blootstelling aan ethyleenoxide kan pijn doen aan de ogen en LONGEN, schade toebrengen aan de hersenen en het zenuwstelsel en mogelijk lymfomen, leukemie en borstkanker veroorzaken. Deze uiterst gevaarlijke giftige chemische stof vormt een ernstig risico voor de menselijke gezondheid." [CAPS zijn van mij.]

Is het gebruik van giftige ethyleenoxide voor de behandeling van maskers wijdverbreid? Volgens de Chicago Tribune werden in maart door Medline Industries 100.000 medische maskers per dag hergebruikt. Zij vroegen bij de FDA toestemming voor het gebruik van ethyleenoxide. Maar was het paard niet al uit de stal? Gebruikten ze de chemische stof al niet? Ik heb Medline gevraagd of de FDA hun aanvraag heeft goedgekeurd.

En tot slot heb ik een eenzaam verslag over een persoon uit de regio Piemonte, Italië, die zijn medische masker heeft gecontroleerd, die hij had ontvangen in de post van het ministerie van Civiele Bescherming. Hij ontdekte dat er zinkpyrithion in zat.

Als het waar is, is dit onheilspellend. Bij het raadplegen van een eenvoudig veiligheidsinformatieblad over de chemische stof, van Cayman Chemical, vond ik een beknopte verklaring: "Giftig bij inademing."

Maar natuurlijk moeten er medische maskers worden gedragen. De lockdown autoriteiten vertellen ons dat. Ze weten het. Ze moeten het weten, want, nou ja, ze zijn op televisie.

Blijf door dat masker ademen. Het is "veilig en effectief."

Jon Rappoport

(To join our email list, click here.)

BRONNEN:
* https://www.chicagotribune.com/news/environment/ct-trump-medline-masks-ethlyene-oxide-cancer-20200429-vyutifcyhvekljpn4rqxkpcl3i-story.html

* https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2764955

* https://childrenshealthdefense.org/news/lockdown-lunacy-the-thinking-persons-guide/

* https://www.wsna.org/union/kadlec-medical-center/update/reprocessing-mask-using-toxic-chemicals-is-not-a-solution

* https://www.caymanchem.com/msdss/29154m.pdf

Als auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX en POWER OUTSIDE THE MATRIX, was Jon kandidaat voor een Amerikaanse Congreszetel in het 29e district van Californië. Hij heeft een adviespraktijk voor private klanten, met als doel het vergroten van de persoonlijke creatieve kracht. Hij is genomineerd voor een Pulitzer Prize en werkt al 30 jaar als onderzoeksverslaggever. Hij schrijft artikelen over politiek, medicijnen en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldpolitiek, gezondheid, logica en creatieve kracht aan het publiek over de hele wereld.

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl