donderdag 14 mei 2020

Failliet of doodziek door Big Pharma? Dat moet niet kunnen. Kom in actie! / Door Ella Ster / 14 Mei 2020


Covid-19 kan voor sommige patiënten ernstige gevolgen hebben, maar er bestaat gelukkig een behandeling die (mits vroeg toegepast) uitstekende resultaten laat zien. Huisartsen moeten echter lijdzaam afwachten tot hun patiënten zodanig verslechteren, dat wanneer ze eindelijk naar het ziekenhuis mogen, daar bijna 50% komt te overlijden.

Huisarts Rob Elens genas 10 patiënten met het middel Hydroxychloroquine (in combinatie met zink). Hij plaatste een filmpje op Youtube om zijn ervaring te delen, zodat meer huisartsen mensen snel kunnen genezen. Maar door ingrijpen van de ‘Gezondheidsraad’ mogen huisartsen het middel inmiddels niet meer voorschrijven.

Daardoor moeten meer Covid-19 patiënten naar het ziekenhuis en overlijden er meer mensen. De behandeling met Hydroxychloroquine is ook in ziekenhuizen en verzorgingscentra niet toegestaan. Het middel mag alleen als wetenschappelijk onderzoek worden toegediend. Dit terwijl er wereldwijd door artsen inmiddels veelbelovende resultaten zijn behaald.

Help mee deze petitie tot een succes te maken!

Huisarts Elens wil dat het protocol van de Gezondheidsraad wordt aangepast om het middel Hydroxychloroquine weer te kunnen voorschrijven. Het niet kunnen voorschrijven en behandelen van zieke mensen, druist in tegen zijn morele besef en de Eed van Hippocrates. Hij begon een petitie. Jij kunt hem en zijn medestanders helpen. Niet alleen door zelf de petitie te ondertekenen, maar ook door een brief of mail naar jouw huisarts te sturen en te vragen zich bij dit initiatief aan te sluiten.