zondag 12 april 2020

Robert Kennedy Jr. uit zware kritiek op vaccinatie-agenda van Bill Gates / 11 april 2020 / Door Ella Ster


Tijdens de huidige corona-plandemie promoot Bill Gates verplichte vaccinaties en een vaccinatiepaspoort. Nu wederom twee Kennedy’s gedood zijn, spreekt Robert F. Kennedy Jr. zich uit over Bill Gates’ ware agenda. Uit alles blijkt dat Gates vaccinaties vooral ziet als instrument om de populatie te verminderen.

De Kennedy-familie kent vele tragedies en is meermalen getroffen door politieke moorden en mysterieuze ongelukken. Vooral wanneer men politieke ambities heeft, lijken deze familieleden hun leven niet veilig te zijn. Zo werd in 1963 de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoord en in 1968 zijn broer Robert F. Kennedy, destijds presidentskandidaat. In 1999 vond John F. Kennedy Jr. (de zoon van de vermoorde president) samen met zijn vrouw Carolyn Bessette de dood in een mysterieus vliegtuigongeluk.

Op 1 november vorig jaar (11/1/19) stierf de kleindochter van Robert F. Kennedy aan een overdosis drugs. Afgelopen week was er een nieuw familiedrama in de Kennedy-familie en vond men de levenloze lichamen van de  kleindochter en achterkleinzoon van Robert F. Kennedy, nadat ze eerder na een kano-ongeluk vermist werden. Volgens Simon Parkes is er een verband tussen dit ‘ongeluk’ en de militaire operaties die afgelopen week gaande zouden zijn.  Het is in ieder geval opvallend dat de lichamen na het kano-ongeluk naar de bodem zonken, terwijl deze normaal gesproken boven komen drijven.

Het ging om Robert F. Kennedy’s kleindochter Maeve Kennedy Townsend McKean. Zij werkte als directeur van een gezondheidsprogramma aan de prestigieuze Georgetown University. Deze universiteit speelt ook indirect een rol in de Covid-19 crisis, aangezien immunoloog Dr. Fauci die nu de Trump-regering adviseert in de Covid-19-crisis, in 2017 betrokken was bij het forum over pandemische paraatheid aan de Georgetown University. Dezelfde universiteit waar Maeve Kennedy werkzaam was.