woensdag 22 april 2020

RFK, Jr. ---- Won / Zaterdag 18 april, 2020 / Door Anna Von Reitz

RFK, Jr. ---- Won
Zaterdag 18 april, 2020 / Door Anna Von Reitz

    RFK, jr
Als jurist en als Amerikaanse heb ik vaak reden gehad om het werk van Robert F. Kennedy, voor en tijdens en na zijn ambtstermijn als Procureur-Generaal, ten zeerste te waarderen.  RFK viel in zijn eentje de ongebreidelde en geheime criminaliteit van de Orde van Advocaten en hun lidmaatschap van het "Amerikaanse Recht Systeem" aan. 

RFK torpedeerde de Corporatisten en verdedigde de rechten van de levende mensen steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw en ....  Als je het geluk hebt om een geannoteerde kopie van zijn rechtszaken en dossiers te hebben, zie je hoe één man in de deuropening stond en dit hele land verdedigde.  Het was vaak eenzaam werk.
Hij is er door gestorven. 

Zijn zoon pakte zijn werk op. 
Het zal door corrupte bedrijfsmedia niet worden gemeld, maar RFK Junior won zijn zaak bij het Amerikaanse Hooggerechtshof tegen Big Pharma. Hij won ondanks alle ontzagwekkende vuurkracht en financiering en "juridische expertise" die al die bedrijven en vaccinfabrikanten hem konden toewerpen. 

Hij won omdat hij met verdubbelde inzet werkte en zich in dat punt vastbeet en dat punt was dat vaccins nooit op veiligheid zijn getest. De hele kwestie van de veiligheid van vaccins is nooit aan de orde geweest. Punt uit. Helemaal niet.
En het is gewoon niet gebeurd.

Geld verdienen, niet de Volksgezondheid, is sinds Jonas Salk de enige zorg van de vaccinfabrikanten geweest.

Weet u dat elk jaar 7.300 baby's sterven als gevolg van vaccins? 
Weet u dat onze individuele biologie uniek is en dat wat voor de een veilig is, voor iemand ander dodelijk is?   

Meer lezen >>>