zondag 22 maart 2020

Italië Coronavirus: Nieuwe Explosieve Informatie / Jon Rappoport – 20 Maart 2020

Italië Coronavirus: Nieuwe Explosieve Informatie
Jon Rappoport – 20 Maart 2020

Een zeer korte update.  Lees dit zorgvuldig.  Veel mensen die in Italië gediagnosticeerd werden als "coronavirusgevallen" en vervolgens stierven, werden vrijwel zeker aan antivirale middelen onderworpen.  Zoals u hieronder zult zien, had een aanzienlijk percentage van deze mensen eerdere hartaandoeningen of hoge bloeddruk.  Maar ten minste één van de antivirale middelen, genaamd ribavirine, draagt deze ZEER RELEVANTE waarschuwing, van cardiosmart[dot]org: "Ribavirine kan het aantal rode bloedcellen in je lichaam verminderen. Dit wordt bloedarmoede genoemd en het kan levensbedreigend zijn bij mensen die een hartaandoening of circulatieproblemen hebben".  Hoge bloeddruk is een probleem met de bloedsomloop.  Begrijp je?  Snap je?  LEVENSBEDREIGEND.  Hoeveel coronavirus patiënten zijn er gedood door het toedienen van ribavirine?

En met DAT, laten we er in springen... want er is meer.  Veel meer.

Voor die mensen die enig geloof hebben in het coronavirus...Hier is de basissituatie: de Italiaanse gezondheidsdiensten melden een escalatie van COV-sterfgevallen, een groot angstverhaal vanuit het Front...

Maar op de achtergrond zijn andere Italiaanse overheidsonderzoekers bezig met het doorkammen van patiëntendossiers, om te kijken of er mensen sterven aan het virus of aan andere, meer voor de hand liggende oorzaken.

Sterven mensen toevallig MET het virus, of VANWEGE HET virus?  Is het virus slechts een onschuldige passagier in het lichaam, of is het de drijvende kracht?

De Italiaanse resultaten zijn verbazingwekkend, om het een kilometer te onderschatten.

Bloomberg News heeft het verhaal: 18/3, "99 procent van de mensen die aan het virus stierven, hadden een andere ziekte, zegt Italië."

"Meer dan 99% [!] van de Italiaanse coronavirusdoden waren mensen die aan eerdere medische aandoeningen leden, volgens een studie van de nationale gezondheidsdienst van het land."

"Het Rome-instituut heeft de medische dossiers van ongeveer 18% van de coronavirusdoden in het land onderzocht [tot nu toe, omdat het traag werkt], en heeft vastgesteld dat slechts drie slachtoffers [!!], of 0,8% van het totaal, geen eerdere pathologie hadden [ziekte]. Bijna de helft van de slachtoffers leed aan ten minste drie eerdere ziekten en ongeveer een vierde had één of twee eerdere aandoeningen".

"Meer dan 75% had een hoge bloeddruk, ongeveer 35% had diabetes en een derde leed aan een hartaandoening.

"De gemiddelde leeftijd van degenen die aan het virus zijn overleden in Italië is 79,5 [!!]. Op 17 maart waren 17 mensen onder de 50 jaar aan de ziekte overleden. Alle slachtoffers in Italië onder de 40 jaar waren mannen met een ernstige medische aandoening."

BOEM.

Gemiddelde leeftijd van de overledenen: 79,5 jaar.  Maak je een grapje?  Veel eerdere medische aandoeningen, verzwakte immuunsystemen, en wat deze opkomende studie niet zegt: al deze mensen waren duidelijk behandeld voor die eerdere aandoeningen met giftige medische medicijnen.  Bovendien, als ze eenmaal gediagnosticeerd zijn met coronavirus, is de kans groot dat veel van hen zeer giftige antivirale middelen hebben gebruikt.  Daarmee is de laatste klap uitgedeeld.

Je voorstellen dat het coronavirus de OORZAAK van de dood was, zou een belachelijke fantasie zijn.  Maar deze mensen worden geteld als "coronavirus sterfgevallen" door de andere Italiaanse rapporterende instanties, die de cijfers opkrikken.

Doet dit u denken aan andere rapporten die ik heb opgesteld?  De oudere mensen met duidelijke eerdere ziekten die stierven in Australië; en de oudere mensen die werden gediagnosticeerd als coronavirus gevallen in de staat Washington--allemaal leven in een verpleeghuis voor langdurige zorg?

Krijg je het beeld?  Deze sterftecijfers - afgezien van het verdoezelen van de werkelijke doodsoorzaken, waaronder MEDISCHE - is de voorwaartse speer die wordt gebruikt om de opsluiting en vernieling van economieën in de hele wereld op dit moment te rechtvaardigen, en dat betekent het aanvallen van de mensen die op enigerlei wijze verbonden zijn met die economieën die moeten werken om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Er zijn statistische vampieren aan het werk, die ouderen en zieken en stervenden gebruiken om de aantallen te voeden voor gezondheidsinstanties over de hele planeet.  Die agentschappen tikken hun perscontacten af, en er komen horrorberichten binnen, en het nietsvermoedende publiek, in economische lockdowns, zit voor de buis en kijkt naar deze berichten, en ademt de opgekropte angst in.

Zet je gedachten op het hoogste niveau, want er is niets anders aan de hand in deze hele zaak dan de onmiddellijke toekomst van de mensheid.

En nogmaals, cardiosmart[dot]org: "Ribavirin kan het aantal rode bloedcellen in je lichaam verminderen. Dit wordt bloedarmoede genoemd en het kan levensbedreigend zijn bij mensen die hartziekten of circulatieproblemen hebben."

Jon Rappoport

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


In Liefde en Licht, Ine & Martien