vrijdag 6 maart 2020

Chinees Medisch Teamverslag Succesvolle Behandeling van Coronavirus Patiënten met Hoge Dosis Vitamine C


Chinees Medisch Teamverslag Succesvolle Behandeling van Coronavirus Patiënten met Hoge Dosis Vitamine C


Een medisch team van het Second Affiliated Hospital van Xi'an Jiaotong University in China heeft de succesvolle behandeling van coronavirus patiënten met vitamine C gemeld. In een persbericht dat op de website van het ziekenhuis is geplaatst, beschrijft het team hoe patiënten die lijden aan ernstige coronaire longontsteking, van een mogelijk fatale complicatie van het nieuwe coronavirus COVID-19, zijn hersteld na een behandeling met hoge doses van de vitamine C. Het medische team beveelt aan dat voor ernstig zieke patiënten en patiënten met een ernstige neonatale longontsteking de behandeling met vitamine C zo snel mogelijk na de opname in het ziekenhuis wordt gestart.

Het is veelzeggend dat het persbericht erkent dat een vroege toepassing van vitamine C een sterk antioxiderend effect kan hebben, ontstekingsreacties kan verminderen en de endotheelfunctie kan verbeteren. Het beschrijft ook hoe tal van studies hebben aangetoond dat de gebruikte dosis vitamine C veel te maken heeft met het effect van de behandeling. Het medische team zegt dat hun ervaring uit het verleden aantoont dat een hoge dosis vitamine C niet alleen het antivirale niveau kan verbeteren, maar ook en vooral acute longletsels en acute ademhalingsstoornissen kan voorkomen en behandelen.

De Shanghai Medical Association beveelt hoge dosis vitamine C aan voor de behandeling van het coronavirus.

In een verdere ontwikkeling heeft de Shanghai Medical Association (SMA) in China een consensus  gepubliceerd over de uitgebreide behandeling van coronavirusziekte. Gebaseerd op de studie van meer dan 300 klinische patiënten en ontwikkeld door 30 experts in de behandeling van nieuwe coronavirus longontsteking, beveelt zij hoge dosis vitamine C aan voor een zelfs lichte infectie met het virus.

De dosis die in de consensus wordt aanbevolen is 50 tot 100 mg per kilogram lichaamsgewicht per dag. Voor ernstige en ernstig zieke patiënten wordt tot 200 mg per kilogram lichaamsgewicht per dag geadviseerd, intraveneus geïnjecteerd. Beschreven als het 'Shanghai Plan', zegt de SMA dat de consensus ervan wijdverspreide aandacht heeft getrokken, ook op de Shanghai TV.

Hooggedoseerde vitamine-C-therapieën op het punt om mainstream te worden

Door verslag uit te brengen over deze ontwikkelingen hebben sommige natuurgeneeskundige websites ervoor gekozen om het feit te negeren dat het persbericht van het Xi'an Jiaotong University Hospital geclaimde bijwerkingen van de behandeling met vitamine C bespreekt, zoals de in diskrediet gebrachte suggestie dat het zogenaamd nierstenen kan veroorzaken. Deze websites vermelden ook niet dat de deskundige consensus van de SMA ook geneesmiddelen voor de behandeling van het nieuwe coronavirus aanbeveelt. Hoewel men misschien hun redenering kan begrijpen, in die zin dat ze het gevoel hebben dat deze aspecten afbreuk doen aan het positieve natuurlijke gezondheidsthema van het verhaal, zijn ze er niet in geslaagd om te begrijpen dat hoge doses vitamine C therapieën op het punt staan om mainstream te worden. De orthodoxe geneeskunde zal nog enige tijd medicijnen blijven gebruiken, met andere woorden, maar de invasie van vitaminen is nu goed op gang gekomen.

In een verdere illustratie hiervan publiceerde het Nationaal Kanker Instituut van de Amerikaanse regering onlangs een lang artikel over intravenous high-dose vitamin C in cancer therapy.  Bij het onderzoek naar de geschiedenis en het gebruik van vitamine C bij de behandeling van kanker, concludeerden de schrijvers dat "gezien de huidige hoge financiële kosten van nieuwe kankergeneesmiddelen, het rationeel lijkt om de effectiviteit van de huidige therapieën te verbeteren door hun klinische interacties met vitamine C te bestuderen". Zij voegden eraan toe dat volgens hen "de implementatie van dit behandelingsparadigma veel kankerpatiënten ten goede zou kunnen komen".

Nog niet zo lang geleden zou het ondenkbaar zijn geweest dat het Amerikaanse Nationaal Kankerinstituut op deze manier over vitamine C zou hebben geschreven. Het is dan ook duidelijk dat, zoals beschreven in het baanbrekende boek 'Victory Over Cancer ', gepubliceerd door Dr. Rath en Dr. Aleksandra Niedzwiecki in 2011, de 'Age of Intoxication' in de behandeling van kanker op weg is om te worden vervangen door de 'Age of Cellular Regulation'.

Een soortgelijke medische revolutie is aan de gang in de behandeling van sepsis, een levensbedreigende aandoening die het gevolg is van de reactie van het lichaam op een infectie. De belangrijkste doodsoorzaak onder de gehospitaliseerde patiënten, tijdens de laatste 3 decennia zijn meer dan 100 geneesmiddelenproeven er niet in geslaagd om de klinische resultaten voor sepsispatiënten te verbeteren. Vandaag de dag echter laat een behandeling op basis van het gebruik van vitamine C opmerkelijke resultaten zien. Onder leiding van Dr. Paul E. Marik,, een arts van de intensive care unit van de Eastern Virginia Medical School in de Verenigde Staten, beschrijft een studie  die in 2017 werd gepubliceerd in het tijdschrift Chest hoe een intraveneuze combinatie van vitamine C, vitamine B1 en het hormoon hydrocortisone slechts 4 sterfgevallen zag onder 47 sepsispatiënten die het kregen.

Zoals deze ontwikkelingen aantonen, is de 'vitaminegeest' nu uit de fles. En met het wereldwijde bewustzijn van de kracht van vitamines die snel groeien, is er geen manier om het tegen te houden. De komende jaren zal het gebruik van vitamine C en andere micronutriënten steeds vaker voorkomen in de orthodoxe geneeskunde. Hoewel we nog niet het punt hebben bereikt waarop hartaandoeningen algemeen geaccepteerd worden door artsen als een vroege vorm van het vitamine C-tekort scheurbuik, zoals Dr. Rath's onderzoek beslissend heeft aangetoond, zal ook dit uiteindelijk volgen. Ondertussen sturen we onze felicitaties naar het medische team van het Second Affiliated Hospital van de Xi'an Jiaotong University in China. Waar zij leiding hebben gegeven, zullen andere medische teams zeker volgen.

Paul Anthony TaylorVertaling: Martien – gezondontwaken.blogspot.nl


   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien