woensdag 27 november 2019

Zon staren? / Door Marcelius

Zon staren?
Door Marcelius

De titel kan u wat verrast hebben, maar net als alle andere dingen in het leven moet je tussen de regels door lezen en ontcijferen wat de werkelijke betekenis is, dat is hier duidelijk zichtbaar. Om te beginnen, laten we onze aandacht richten op een vrij oude praktijk die bekend staat als zon-staren, dat is beoefend over de hele wereld in verschillende culturen en religies. Zon staren, ook wel bekend als de kunst van het absorberen van de energiekracht van de zon. Het principe houdt in; staren naar de zon tijdens bepaalde periodes wanneer de UV straling die wordt uitgezonden door de zon op zijn laagst is tijdens de dag. Deze praktijk is bestempeld als één van de meest indrukwekkende en helderheid brengend proces die toegankelijk is voor de mens.

In de praktijk van het zon staren is dat het de beoefenaar de macht geeft om in staat te zijn tot bovenmenselijke capaciteiten. Deze omvatten paranormale gaven, zoals telekinese en speculatief, het bovennatuurlijke!

De basis praktijk gaat om het langzaam op te starten. Bij de start, begint de beoefenaar, ook wel bekend als de zon-eter of zon gazer met het staren naar de zon gedurende tien seconden in de kleine uurtjes van de ochtend of avond of beide.  


Indien gewenst kan hij of zij met blote voeten op de grond in zand of modder gaan staan. Dan gebeurt de voortgang door het verhogen van de tijd met tien seconden iedere dag, zodat de ogen gewend raken aan het licht en de warmte van de zon. De praktijk wordt gedaan tot de beoefenaar naar de zon zou kunnen staren voor 45 minuten zonder ongemak of huiveringen. De beoefenaar moet dan dagelijks op blote voeten lopen zodat hij/ zij de energie die ze kreeg van de zon naar de aarde kan brengen.

Lopen op blote voeten wordt in verband gebracht met het stimuleren van de klieren en essentiële delen van de hersenen om een spirituele transformatie in de persoon te ontvangen en hem of haar te laten ontwaken tot hun volledige potentieel. Een van de belangrijkste klieren die geactiveerd worden door dit proces is de pijnappelklier, die ook wel het derde oog wordt genoemd.

NASA heeft inherent deze praktijk gedocumenteerd deze en haar bezwering bindende werking op Hira Raten Manek uit India, die is aangekondigd als de ultieme zon eter en die een pionier is op het gebied van het verspreiden van de idealen van deze praktijk om mensen bewust te maken over wat is geweest. Volgens de gedocumenteerde schattingen van de proeven, die door NASA op Hira Raten Manek zijn uitgevoerd, had de praktijk hem een intens uithoudingsvermogen gegeven alsook een perfecte gezondheid.

Hij had geen enkele behoefte aan elk ander type van externe energie in de vorm van voedsel en andere supplementen. Met andere woorden, de praktijk had van hem een zelfvoorzienend wezen met immense energie niveaus gemaakt. De praktijk van het zon staren als geheel is gezegd dat het de hersenen kan opladen, zodanig dat de persoon zelf een baken van inspiratie en licht wordt, niet veel anders dan de zon zelf.

Maar sommige dingen met betrekking tot de praktijk kunnen direct worden geprojecteerd als een dualiteit. Dit betekent dat de praktijk u de enorme contradictie en duale-natuur zal tonen die de natuur zelf heeft geprojecteerd op dit gebied. Er zijn verschillende analogieën en vergelijkingen die kunnen worden gedaan, terwijl wij op zoek zijn naar inspiratie vanuit de natuur.

Aan de ene kant, laat de zon je zien voor wat je bent, wat moeilijk te begrijpen is, gezien het feit dat de aanvaarding niet altijd een gesuikerde pil zal kunnen zijn. Aan de andere kant, laat de zon je ook wat je kan zijn, met de enorme kracht van het leven en inspiratie een opslag van enorme positieve energie en informatie voor anderen om van te leren.

Maar op het einde, is het belangrijkste feit om te onthouden van deze hele praktijk, dat de mooie ochtend zon, de zelfgenoegzame avondzon en de meedogenloze middagzon allemaal hetzelfde hemellichaam zijn en niet drie verschillende entiteiten.

Marcelius

Vakliteratuur