vrijdag 29 november 2019

Artritis, verkoudheid en meer. / Door Marcelius


Artritis, verkoudheid en meer.
Door Marcelius
                    

Kaneel en honing zijn twee ingrediënten met verbazingwekkende krachten. Wanneer deze twee worden gecombineerd, kan het mengsel worden gebruikt als een zeer effectief middel.

Hart en vaatziekten  
Maak een pasta van een theelepel honing en een halve theelepel kaneel, en neem het elke ochtend. Deze combinatie verlaagt cholesterol, voorkomt hartaanvallen, en versterkt het hart.

Artritis 
Mensen die lijden aan deze kwaal kunnen een drankje maken van een kop heet water met twee theelepels honing en een theelepel kaneel en deze dagelijks drinken. De drank kan worden gebruikt in de ochtend en in de avond. Blaas ontstekingen ? Deze vervelende ziekte zal verdwijnen met 2 theelepels kaneel en een eetlepel honing opgelost in een kopje lauw water. Deze combinatie vernietigt de bacteriën in de blaas.


Cholesterol 
Het drankje bestaat uit twee eetlepels honing en drie theelepels kaneel toegevoegd aan een halve liter water. Deze mix is handig voor mensen die lijden aan hoge cholesterol.

Verkoudheid  
Met een eetlepel warme honing en een snufje kaneel. Gebruik deze combinatie voor drie dagen, en niet alleen u zult je van de vervelende ziekte af zijn, het zal het ook je sinussen zuiveren.

Manuka honing is de meest krachtige en beste honing!

Marcelius Medium Healer

Vak literatuur