maandag 30 september 2019

Het menselijk lichaam bestaat uit licht. Door Marcelius

Het menselijk lichaam bestaat uit licht.
Door Marcelius

Het klinkt misschien wat vergezocht dat ons lichaam licht uitstraalt. De bio fotonen die het menselijk lichaam uitzendt zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel met moderne instrumenten worden gedetecteerd. Het blijkt dat cellen van veel levende organismen bio fotonen gebruiken om te communiceren.

Een studie uit 2010 toont aan dat communicatie tussen cellen door middel van bio fotonen is vastgesteld bij onder meer planten, bacteriën en nier cellen. Ook ons DNA zendt licht uit en zou zelfs afhankelijk zijn van bio fotonen. Bio fotonen zijn elementaire deeltjes die worden uitgezonden door een biologisch systeem. Men vermoedt dat ze het resultaat zijn van het energiemetabolisme in onze cellen. De hoeveelheid bio fotonen die wordt uitgezonden blijkt net als ons metabolisme te variëren. Het oppervlak van ons lichaam bevat cellen die in staat zijn om energie en informatie uit ultraviolette straling op te slaan.

Onderzoekers schreven in 1993 in het Journal of Photochemistry and Photobiology dat menselijke cellen een efficiënt systeem bevatten om fotonen te vangen. De wetenschap begint te erkennen dat het menselijk lichaam energie en informatie uit zonlicht kan ontvangen en uitzenden. Er wordt steeds meer onderzoek verricht naar de invloed van de zon en de maan op fotonenstraling.

Een studie heeft laten zien dat de getijdenkracht, die wordt veroorzaakt door de zon en de maan, bepaalde eigenschappen van plantengroei op aarde reguleert. Zelfs onze intenties zijn gebaseerd op bio fotonen, zo blijkt uit een stuk in het tijdschrift Investigación clinica getiteld ‘Evidence about the power of intention’. De kracht van de intentie kan worden gezien als een gedachte om iets te bereiken. Gedachten kunnen alles om ons heen beïnvloeden, waaronder ook mensen.


Lichtdeeltjes (bio fotonen) die worden uitgezonden door ons lichaam lijken de drijvende kracht achter intenties te zijn. Onze intenties opereren als coherente frequenties die in staat zijn om moleculaire structuren of materie te veranderen. Het is aangetoond dat de energie van gedachten de omgeving kan veranderen.

Kortom: wij zijn meer dan de atomen en moleculen waar ons lichaam uit bestaat. Wij zijn wezens die licht uitzenden, communiceren met licht en bestaan uit licht. 

MARCELIUS MEDIUM HEALER

Vak literatuur