maandag 23 september 2019

De kwaliteiten van de banaan / Door Marcelius

De kwaliteiten van de banaan
Door Marcelius

Depressie:      
    
Mensen die aan een depressie lijden, voelen zich veel beter na het eten van een banaan. Dat komt doordat bananen tryptophaan bevatten, een soort proteïne die het lichaam omzet in serotine, een stof die ervoor bekend staat om u te ontspannen, uw stemming te verbeteren en u in het algemeen gelukkiger te doen voelen.

PMS:  

Eet een banaan. De vitamine B6 die ze bevat regelt het glucosegehalte in het bloed, Dat uw stemming kan beïnvloeden ten positieve.

Bloedarmoede:

Met een hoog ijzergehalte stimuleren bananen de productie van hemoglobine in het bloed, zodat ze helpen in gevallen van bloedarmoede.

Bloeddruk:

Dit unieke fruit bevat enorm veel potassium, maar toch weinig zout zodat het perfect helpt tegen hoge bloeddruk.


Kracht van het brein:  
     
Onderzoek heeft uitgewezen dat de banaan vol potassium zit en helpt bij de studie door de leerlingen alerter te maken.

Constipatie:

De vezelrijke banaan opnemen in het dieet kan helpen om de normale werking van de darmen te herstellen zonder laxeer middelen te gebruiken.

Brandend maagzuur:

Bananen hebben een natuurlijk zuur werend effect op het lichaam, dus eet een banaan als u last heeft van brandend maagzuur.

Zenuwen:

Bananen bevatten veel B-vitamines die het zenuwstelsel helpen kalmeren.

Roken:

Bananen kunnen mensen helpen om van het roken af te geraken. Door de aanwezige B6 en B12 vitamines die ze bevatten evenals het potassium en magnesium helpen het lichaam bij het herstellen van het nicotine gebrek. De banaan is een natuurlijke remedie tegen veel aandoeningen. Vergeleken met een appel bevat ze 4x zoveel proteïnen 2x zoveel koolhydraten, 3x zoveel fosfor, 5x zoveel vitamine A en ijzer en 2x zoveel andere vitamines en mineralen, dus één van de beste voedingsmiddelen.

MARCELIUS MEDIUM HEALER

Vak literatuur