maandag 16 september 2019

Colloïdaal Zilver en Goud / Door Marcelius

Colloïdaal Zilver en Goud
Door Marcelius

Colloïdaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch elektrisch geladen zilverdeeltjes in gedistilleerd water en is inmiddels bij meer dan 650 aandoeningen succesvol gebruikt. Het blijkt verkoudheden, griep, allerhande infecties en fermentatieprocessen veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen te voorkomen en te genezen. Het bedwingt op een snelle manier ontstekingen.

Colloïdaal zilver voor het lichaam en colloïdaal goud voor de ziel. Dit komt omdat colloïdaal goud een veel hogere frequentie heeft dan colloïdaal zilver. Goud wordt nog het meest gezien als de stimulator van het afweersysteem en de Mind. Daarnaast is het al langere tijd bekend als geneesmiddel.

Inzetbaar bij:

Artritis, artrose, reuma, multiple sclerose, huidzweren, brandwonden, klierziektes, glaucoom, iritis, netvliesaandoeningen, chronische gewrichtsontstekingen, gordelroos, psoriasis, voet schimmel, candida, ziekte van lyme, blaasontsteking, ontstoken botten, hart en bloedvaten, hoge bloeddruk, rosacea,  slagaderverkalking, depressie, cysten in de eierstokken, vleesbomen in de baarmoeder, hoornvliesontsteking en degeneratieve processen enzovoort...…….  

Kortom een geweldig product.

Marcelius Medium Healer          

http://marceliusmediumhealer.nl/