vrijdag 27 september 2019

Blauw zonnewater / Door Marcelius


Blauw zonnewater

Door Marcelius

 

Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we weten, draagt water trillingen, energie frequentie, kristallen en kleuren. Blauw zonnewater biedt het beste: de krachtige energie van de zon, de bron van alle leven, en de fascinerende eigenschappen van de helende en kalmerende blauwe kleur. Dit water is uitgegroeid tot een favoriet en werd populair na het boek Zero Limits door Dr. Hew Len en vooral door Honoponopono, een oude Hawaiiaanse helende techniek.

Naast het feit dat zeer gezond is, helpt dit water bij het reinigen van diepe negatieve onderbewuste programma's die we automatisch over en weer herhalen. Blauw zonnewater heelt emotionele wonden en blokkades, neemt hen mee naar de oppervlakte en verlost ons ervan, zodat we terug naar nul resetten, in een zuivere staat, voor een schone start, zonder de achtergrondruis van negatieve gedachten. Dit water voldoet aan positiviteit, vrede en liefde. Het is zelfs lekkerder dan gewoon water. En het is heel gemakkelijk te maken.

Waarom blauw?

Blauw is de kleur van de vijfde chakra, het zogenaamde krachtcentrum of de keel chakra. De keelchakra is zeer belangrijk omdat het de weg is waarlangs energie van de hogere energie centra naar de lagere verplaatst. Het is het eerste centrum van de hogere frequenties en alleen als het helemaal schoon en open is, kunnen we een hogere staat van bewustzijn bereiken. Het is een brug tussen de fysieke en spirituele wereld, tussen het hart en de geest. Het scheidt het seculiere van het heilige en zendt de intentie van de ziel.

En het is wetenschappelijk bewezen dat de kleur blauw een enorm krachtige invloed heeft op onze hersenen, besluitvorming en gedrag.
Het symboliseert alles wat blauw is in; vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, vertrouwen, intelligentie, geloof, waarheid, en de hemel.

De wetenschap zegt dat het geen toeval is dat deze blauwe dingen ons allemaal zo goed laten voelen.
Immers, blauw is het enige kleurenspectrum dat effectief kan voorkomen dat mensen zelfmoord plegen.

Het is bewezen dat de kleur blauw een kalmerend effect heeft op mensen.

Een theorie zegt dat de kleur zelf een tastbaar biologisch effect heeft op de chemie van onze hersenen. Harold Wohlfarth, voorzitter van de Duitse Academie van kleur wetenschap, voerde een studie uit, waarin hij vond dat blauwe gekleurde verlichting een psychologisch effect had op kinderen en volwassenen, en wat bijzonder bizar is, dat is het feit dat het hetzelfde effect zelfs bij blinde mensen werd gemeten.

Wohlfarth is van mening dat sporen van elektromagnetische energie uit het blauwe licht bepaalde neurotransmitters beïnvloedt in de hersenen. Wanneer licht van een bepaalde kleur op het oog valt, zelfs als dat oog blind is, beïnvloedt de klier die melatonine produceert, een kettingreactie die stemming verheft en emoties kalmeert.

Hoe maak je blauw zonnewater?
Alles wat je nodig hebt is een blauwe glazen fles en vul het met gefilterd, lente water of gewoon kraanwater. De dop van de fles mag niet van metaal zijn. De dop dient alleen als bescherming tegen stof of insecten.

 Deze fles water zet je dan voor 1 tot 12 uur in het zonlicht. Hoe langer het in de zon staat, des te zoeter de smaak zal zijn. Maar niet langer dan 12 uur in de zon te houden.

Hoe te drinken,

Drink dit water naar believen, het is erg lekker en drinkbaar. Op de een of andere manier herkend ons lichaam het, dus ook degenen die niet zoveel water drinken zullen geen probleem hebben met het drinken van een paar liter.
Zodra u het Blauwe zonnewater heeft gemaakt kunt u deze overschenken naar een andere fles of glas. Deze kan eventueel in de koelkast of bij kamertemperatuur worden bewaard.

Marcelius Medium Healer

Vak literatuur