zondag 22 september 2019

Ananas een geweldenaar! / Door Marcelius

Ananas een geweldenaar!
Door Marcelius

  DE ANANAS

Ze zijn sappig en vooral lekker. Echter is het meer dan alleen de smakelijke en zoete goedheid die ananassen zo geweldig maakt. Ze zijn eigenlijk verbazingwekkend gezond voor je. Deze tropische vrucht bevat een grote hoeveelheid aan vitaminen en voedingsstoffen, evenals enzymen, waardoor het een prachtige aanvulling is op je dagelijkse voeding.
 
  Genoeg redenen waarom je gewoon een schaaltje ananas per dag wil   consumeren.
Het heeft tal van essentiële voedingsstoffen. Ananas is bezaaid met essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft zoals:  Calcium  Koper  Fosfor  Kalium  B-vitaminen  Vitamine A  Mangaan

  Versterkt het immuunsysteem. 
Een andere goede reden om ananas te eten is dat het een geweldige mogelijkheid heeft om het immuunsysteem te verhogen. Wanneer je slechts een schaaltje toevoegt aan je dieet, zult je in staat zijn om weerstand te  bieden tegen de meest voorkomende infecties en deze met gemak verslaan, met inbegrip van de griep en verkoudheid.


  Verlaagt de bloeddruk. 
Heb je een te hoge bloeddruk? Als dat zo is, dan zou je kunnen overwegen een kopje ananas op een regelmatige basis te eten. Deze vrucht heeft de mogelijkheid om je te helpen een gezonde bloeddruk te behouden, omdat het kalium bevat, wat een krachtig gereedschap is voor het verlagen van hoge bloeddruk.
 
  Het is anti-inflammatoir.
Als je last hebt van artritis of een andere zwelling in de gewrichten, eet ananas. Het bevat brom Elaine, wat bekend staat om zijn vermogen ontstekingen in de gewrichten te bestrijden.
 
  Verbetert het uiterlijk van je huid.
Collageen, dat meestal wordt toegevoegd aan huidverzorgingsproducten is gevonden in ananas. Eet dit en de uitstraling van je huid zal verbeteren en je jeugdige gloed herstellen.
Heb je problemen met je spijsvertering, eet ananas. Het is rijk aan vezels, die helpen bij het reinigen van de dikke darm. Als gevolg daarvan zal constipatie en gas, wat vaak bijwerkingen van een slechte spijsvertering zijn om deze helpen te verminderen.

  Gezond of een beter zicht.
Heeft U last van masculaire degeneratie, dit is een aandoening die de gezondheid van de ogen verslechtert, eet meer ananas. De vrucht bevat veel beta-caroteen.

  Sterke botten. 
Het blijkt dat ananas ook een zeer hoog calcium gehalte heeft, wat de gezondheid van botten verbetert.

  Exfoliëren van de huid. 
Eet meer ananas en je zult de hoeveelheid dode huidcellen die zich ophopen op je lichaam aanzienlijk worden verlaagt.

  Verbetert de gezondheid van het haar. 
Ananas verdikt het haar en verhoogt de elasticiteit.

      Gezondheid is ook lekker.

MARCELIUS MEDIUM HEALER