dinsdag 8 mei 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid ............. / door Isabelle Z. / 25 april 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid dat Problemen Veroorzaakt van de Hersenen en de Longen Doorheen de Gehele Samenleving.
door Isabelle Z. / 25 april 2018


(Isabelle Z.) Het bestaan ​​van chemtrails was een onderwerp van discussie, maar ze worden nu op bredere schaal erkend door experts zoals meteorologen aan wetenschappers. Het wordt steeds moeilijker om te ontkennen dat ze bestaan ​​omdat steeds meer mensen ziektes krijgen die te maken hebben met chemtrails.

Toen TV Host Rachel Reenstra een probleem had met het overwinnen van een aanhoudende hoest, vergezeld van pijntjes en koorts, bezocht ze een dokter. Nadat röntgenfoto's op de borst een soort bronchitis vertoonden, kreeg ze antibiotica, waardoor ze zich alleen maar slechter leek te voelen.

Haar arts vertelde haar dat er veel  bacteriële infecties rondgaan, en toen ze hem vroeg waar ze vandaan kwamen, vertelde hij haar de waarheid die veel artsen hun patiënten niet durven te onthullen: Chemtrails vormen direct de kern van wijdverspreide longproblemen. Verrast door zijn openhartigheid vroeg ze of ze hem mocht filmen over het fenomeen. Je kunt de onderstaande video bekijken; de naamloze arts verschijnt net vóór het teken van 8-minuten.