woensdag 22 november 2017

Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview / 22 november 2017


Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview
22 november 2017

Moet je naar dokters luisteren om gezond te blijven? Cardioloog Jack Wolfson geeft antwoord op die vraag tijdens een interview dat Natural News met hem had.

Als Wolfson, auteur van het boek ‘The Paleo Cardiologist’, spreekt fronsen artsen hun wenkbrauwen, maar zijn volgers zijn laaiend enthousiast over hem.

Jarenlang werkte hij als elke andere cardioloog en schreef hij medicijnen en gevaarlijke procedures voor. Hij raakte ontgoocheld en besloot de industrie de rug toe te keren.

Biologisch dieet
In plaats van antibiotica schrijft hij liever een goede nachtrust, goede gezinsrelaties of een biologisch dieet voor.

“Waar ik tegen ben is dat we onze kinderen injecteren met chemicaliën,” zei hij. “We hebben het over aluminium, kwik, soms geaborteerde foetale eiwitten en antibiotica.”

“We zouden mazelen, rodehond, de bof en pokken juist moeten krijgen. Onze kinderen hebben daar recht op,” zei Wolfson.


Gezond afweersysteem
Hij gelooft niet in vaccinatie: “We hoeven geen chemische stoffen in onszelf en in onze kinderen te spuiten om ons immuunsysteem te versterken,” zei hij.

De cardioloog stelt dat het allemaal draait om een gezond afweersysteem. Om dat te krijgen moet je volgens hem chemicaliën vermijden, genoeg slapen, genoeg bewegen, goede supplementen nemen en goed eten.

“Ik ben een groot fan van het paleodieet, wat inhoudt dat onze kinderen voedsel eten dat onze voorouders al miljoenen jaren aten,” zei hij. “Dat is de beste manier om jezelf te beschermen.”

Bekijk het interview hieronder in zijn geheel: