vrijdag 21 juli 2017

Weekupdate Leefbewust / 21 Juli 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
21 Juli 2017 / Ron Fonteine

Inleiding

Je kunt nu goed merken dat de komkommertijd is aangebroken. Ik zag het aantal nieuwsberichten dat ik de afgelopen week plaatste van normaal 1200 per week naar ongeveer 800 links zakken deze week. Aan de andere kant waren de Leefbewust vrijwilligers nog aktiever dan normaal dus er is weer genoeg vertaald deze week, je kunt de links hieronder vinden. 

Het nieuwe format dat we gebruiken voor de nieuwsbrief bevalt ons goed, mocht je willen switchen naar de dagelijkse updates (6 keer per week) dan je gewoon even aanmelden via de site, dan kom je automatisch in dat bestand terecht en ontvang je zes avonden per week het nieuws, nog voordat het op de site te vinden is, leuk dus voor echte avondmensen. 

Was broeierig warm deze week, ik test nu op mijn bureau een nieuw apparaat uit, de Evapolar, die is ontwikkeld met geld dat is opgehaald mbv crowdfunding. Het is geen airco maar het apparaat blaast wel koudere lucht dus ideaal voor op het bureau. Zover ik weet in Nederland niet te koop, ik heb hem online besteld.

Ben ook een nieuwe magnesium vorm aan het testen, is een vloeibare versie die je met water kunt innemen. Voordeel is dat je geen toevoegingen nodig hebt, de smaak is iets minder maar ik ben wel wat gewend op dit gebied. Zeker met warm weer heb ik meer behoefte aan ongeraffineerd zout, magnesium en af en toe wat extra kalium want ik zweet heel snel en dan verlies je het nodige aan zouten en mineralen. Ik merk dat ook aan mijn voeten en soms kuiten die dan snel kramperig zijn.

Komende maandag zijn we een dagje gesloten dus geen nieuws update, bestellingen worden dinsdag verzonden. De dagabonnees krijgen morgenavond nog een weekendupdate in de mailbox.

Ik wens je alvast een fijn weekend en veel leesplezier

Ron Fonteine