vrijdag 2 juni 2017

Weekupdate Leefbewust / 2 Juni 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
2 Juni 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer

We gaan zowel de dagupdates als de weekupdate als proef iets eerder verzenden dan normaal. Dus al de avond ervoor zodat de avondmensen een goed alternatief hebben voor de gekleurde informatie op TV. Ik zie Youtube en Vimeo toch als alternatieve televisie zonder censuur van omroep redacties en experts met verstrengelde belangen.

De ochtendmensen hebben als voordeel dat de dagupdate al eerder te lezen is dan normaal. Maar beide groepen kunnen nu dus eerder over het nieuws beschikken. Dit betekent voor mij wel wat strakkere schema's dus mocht het een keertje niet lukken door afspraken dan komt die gewoon de volgende ochtend in je mailbox.

Deze week weer een uitgebreide column over zaken die ik ben tegengekomen tijdens mijn dagelijkse speurtochten. Ik volg zowel de alternatieve media als de mainstream media. Deze week o.a. veel videos van een congres over autisme waarbij veel interessante zaken voorbij kwamen zoals deze videos:

Dit zijn slechts 3 van de ruim 100 videos die bij deze organisatie online zijn gezet en die ook interessant voor mensen zonder autisme daar het over de combinatie gaat van gifstoffen, stress, detox problemen maar ook stoffen die kunnen helpen bij het opruimen zoals zwavels als koolsoorten.