maandag 12 juni 2017

Ongevaccineerde kinderen geen bedreiging..!! / 11 juni 2017 / Door GuidoJ.

Ongevaccineerde kinderen geen bedreiging..!!
11 juni 2017 / Door GuidoJ.

Haar naam is Tetyana Obukhanych en ze is gepromoveerd in Immunologie, aan de uiterst prestigieuze Harvard-university. Ze schrijft het onderstaande stuk, in de hoop dat een aantal misvattingen over vaccins gecorrigeerd zal worden. En om onwetende en vaak angstige ouders en gevaccineerden, te helpen een eerlijk en evenwichtig begrip te ontwikkelen rondom vaccins en vaccinaties. Ondersteund door de vaccinatietheorie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Wij van WantToKnow kunnen ons hierbij alleen maar aansluiten, niet in de laatste plaats omdat er op dit moment wereldwijd heftige processen gaande zijn, om zogenaamd democratisch, het proces van de onvervreemdbare lichamelijke integriteit van elk mens te ondergraven, door vaccinaties verplicht te stellen. De uitermate krachtige opstand TEGEN dit proces is absoluut noodzakelijk, om ook de andere agenda, die zonder twijfel achter de vaccinatie-propaganda zit, te ontkrachten en ondermijnen..!

Overigens ontwikkelde de studierichting van Dr. Obukhanych’s zich vooral om persoonlijke redenen richting immunologie. Ze wenste simpelweg duidelijkheid over de kinderziektes die ze tóch had gekregen, terwijl ze ervoor was gevaccineerd. Ook zij bleek geïndoctrineerd om te geloven dat er genoeg kennis was over de natuurlijke weerbaarheid van het menselijke lichaam,, tegen deze ziektes en de fabeltjes die over de kracht van vaccins werden verkondigd. Want ook zij is het levende bewijs voor het FEIT dat VACCINS NIET IMMUNISEREN, maar TIJDELIJK IETS teweeg brengen..!

En zoals je zult lezen, is deze gepromoveerde arts, uiterst succesvol met haar ‘second look’ naar de fabeltjes rondom vaccins en vaccinaties.. Maar het is vooral een persoonlijke reis van de vaccinatie-illusie naar het omarmen van de kracht van het menselijke immuunsysteem, zoals we dat ook al konden lezen in de artikelen die Harry Zandvliet hier op de site schreef, over met name de idiotie rondom mazelenvaccinaties..

Het is dr. Obukhanych’s missie om meer kennis en inzichten te verspreiden over de kracht van het menselijke afweersysteem (immuunsysteem) en ook het zelfgenezend vermogen in dat kader. Dit vermogen is in staat om te leren, maar dient daartoe wel de goede prikkels te krijgen, inderdaad in de vorm van ‘kinderziektes’.. Ook het immuuunsysteem is wel degelijk in staat, heftige aanvallen door epidemieën te weerstaan