vrijdag 5 mei 2017

Weekupdate Leefbewust / 5 mei 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
5 mei 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer,

Zoals gezegd deze week helaas nog geen column maar komende week hopelijk weer wat meer tijd om te schrijven want nieuws is er genoeg.

Omdat twee nieuwsbrieven (dag en week) verzenden op de vrijdag niet echt praktisch is mail ik de gewone wekelijkse update op vrijdag ook naar de mensen die de dagelijkse nieuwsbrief willen ontvangen. Vandaag weer zo'n 200 nieuwtjes. Mensen die lid zijn van de dagelijkse nieuwsbrief krijgen morgen nog een update met de nieuwtjes die ik vandaag nog verwerk.

Zelf een zeer hectische week achter de rug. Kids waren vrij van school en ik heb dan altijd minder tijd voor de columns en ook meestal meer orders en vragen per email omdat veel mensen dan vrij zijn. Grappig is altijd dat mensen vaak denken dat ik op vakantie ga als ik zeg dat ik even geen columns schrijf, voor mij zijn dat juist de drukste periodes.

En alsof de duvel ermee speelde begon vorige week een kies met kroon (geen goud) te zeuren. Dus even een foto laten maken en idd bleek er flink wat mis te zijn met die in feite al dode kies. Dus verwijskaart gekregen voor de endotoloog. Maar dan begint de ellende, overal wachtlijsten van een maand. Dus ziet je het voor je, 3-4 weken rond moeten lopen met kiespijn.