vrijdag 19 mei 2017

Weekupdate Leefbewust / 19 mei 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
19 mei 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer,

Weer een hectisch weekje gehad maar toch weer mijn column kunnen schrijven en het nodige nieuws voor je verzameld.

Vorige week was er na de nodige kiespijn weer een kiesje getrokken die al jaren zat te storen maar ik hield klachten van de wond maar dit bleek gisteren rommel te zijn geweest onder het hechtdraad waar ik niet bij kon komen met het spoelen en schoonmaken.

Maar de hechtdraad is er nu uit en wond is mooi roze dus de hulptroepen zoals extra acerola, kokosolie, olijfolie etc hebben hun werk van binnenuit wel gedaan. Maar als er rommel zit onder een borduurwerkje van hechtdraad dan is er geen kruid tegen opgewassen merkte ik, ik kon het wel begrenzen. 

Via Facebook veel reakties gehad van mensen die allerlei klachten kregen na problemen met hun gebit en soms een maanden lange zoektocht achter de rug hadden. Vorig jaar waarschuwde biofotonen therapeut Ymkje de Groot al dat er een bepaalde kies zat te storen op mijn gezondheid.

In mijn column heb ik een belangrijk stuk genoemd over de stof aluminium hydroxide in vaccins, ik kan me nog steeds verbazen over het naieve gedrag van de medische wereld over stoffen in medicatie en vaccins en het blinde vertrouwen in studies betaald door diezelfde industrie.

Op 9 mei is de documentaire ‘Injecting Aluminium’ oftewel ‘Het Injecteren van Aluminium’ verschenen. Een Frans initiatief ditmaal, met Engelse ondertiteling en nasynchronisatie. Aan het woord komen patiënten, artsen, wetenschappers en invloedrijke politici die hun visie geven op het verwoestende effect van aluminium in vaccins. Patiënten hebben uiteenlopende ziekteverschijnselen na te zijn gevaccineerd en worden vervolgens door artsen niet serieus genomen. [ Link ]