vrijdag 12 mei 2017

Weekupdate Leefbewust 12 mei 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
12 mei 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer,

Even een hectische pijnlijke week gehad maar toch weer mijn beruchte column kunnen schrijven met daarin de meest interessante nieuwtjes en nog wat informatie over de rol van het gebit bij chronische ontstekingen van gewrichten en het risico voor je hartkleppen. Mijn accountant destijds liep maanden rond met een chronisch ontstoken kies en helaas met 60 jaar al jong gestorven aan hartfalen, ik vermoedde toen al een relatie. Hoeft niet de hoofdoorzaak te zijn geweest maar wel de bekende druppel.

Ook vertering van vlees/dierlijke eiwitten kan dit soort problemen geven, daarom nog een tip van een lezer in de column.

Mocht je tijd hebben dan kun je mijn columns lezen. Uiteraard kun je ze ook in een Word document plakken zodat je later binnen mijn columns nog zaken snel kunt terugvinden, het is toch een soort jaarboek waarvan je elke week een nieuw hoofdstuk met nieuws en tips ontvangt.


Veel mensen beseffen niet dat ik dit kenniswerk kan doen dankzij steeds meer vrijwilligers die meehelpen met vertalingen van artikelen en de klanten van de webwinkel die ervoor zorgen dat ik dit zes dagen per week kan doen.

Ik ben meestal 2 uur per dag druk met het inpakken van de orders zodat ik ook nog fysiek werk doe en de andere 8 uur kan ik steken in het verwerken van nieuwe data en support per email en telefoon voor klanten die meer advies nodig hebben. Sociale dingen beperk ik tot familie zaken, anders loop ik vast qua tijd.