vrijdag 28 april 2017

Weekupdate Leefbewust / 28 april 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
28 april 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer,


Zoals gezegd twee weken geen persoonlijke columns maar wel een overzicht met de meest interessante nieuwtjes van de week die ik normaal in mijn columns verwerk. Deze nieuwtjes worden ook weer meegenomen in onze dotcomradio uitzendingen op de zondag. Je kunt de uitzending zondagavond al downloaden via de dotcom site en maandagmorgen staat deze ook weer op leefbewust.com

Ik hoor van veel mensen dat ze de MP3 file in de auto of op de fiets afluisteren. In het eerste deel van de uitzending focussen we altijd op gezondheid en voeding, in deel 2 praten Henk en Mike over geopolitiek nieuws.

Deze week was er veel te doen rondom chemiebedrijf Monsanto. Er komt steeds meer informatie naar buiten over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Zo was er de email van een Belgische medewerker die weer goed laat zien hoe de Europese autoriteiten zich laten misleiden door multinationals. Men doet zelf geen onderzoek naar produkten maar vertrouwt blindelings op studies van de slager die zijn eigen waren mag keuren en indien de feiten wat bij kan sturen.