vrijdag 21 april 2017

Weekupdate Leefbewust / 21 april 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
21 april 2017 / Ron Fonteine

Beste lezer,

Ik zie steeds meer mensen immuunproblemen krijgen door de toenemende luchtvervuiling door zowel toenemende files, fijnstof problemen door de bioindustrie en de tomeloze groei van draadloos telecomgebruik en de daarbij behorende zendmasten en zenders in apparatuur die op kortere afstand nog meer straling afgeven.

Ik hoorde net van een insider dat men nu veel masten aan het ombouwen is naar 5G met alle gevolgen van dien voor onze hersenen en ons zenuwgestel. Net zoals met e-nummers die "veilig" zouden zijn zien we hier hetzelfde riedeltje worden afgespeeld, men is bezig met een experiment waarvan de lange termijn gevolgen nog niet bekend zijn.

Het laatste nieuws uit de VS is dat er naar aanleiding van een nieuwe studie over elektromagnetische straling reden is om de richtlijnen van mobiel telefoongebruik door kinderen bij te stellen om de nadelige gevolgen te verminderen. Langzamerhand gaat ook bij kinderartsen het muntje blijkbaar vallen. Het ging in de studie met name om het ontstaan van kwaadaardige tumoren bij proefdieren.